Jag bara tänkte...

... något helt annat.






(can i keep him?)

Hur ska man tolka sig själv när man börjar gråta till Utan Personlig Insats utan att den ens börjat? Idag mår jag bättre än på flera veckor men endå börjar jag gråta av världens minsta saker. Fan vad skönt det skulle va om allting bara ordnade sig.

I walk straight in to my lovers arms

det känns rätt positivt nu endå. ska försöka ha kvar basilika i två månader till, hoppas det går. förhoppningsvis kent på fredag, way out west nästa torsdag och jag längtar tills att träffa alla min underbara vänner, verkligen. kommer antagligen spela in lite sång på min kusins musik också, ååååh vad kul. jag har redan skrivit det men jag vet inte vilka som läser min blogg så haha skriver här endå. nu ska jag svara på linnea som skriver på msn haha, hej linnea!
Hejdå alla andra

NEJ


JAG VILL INTE SÄLJA MIN HÄST. JAG VILL INTE SÄLJA MIN HÄST. JAG VILL INTE SÄLJA MIN HÄST. JAG VILL INTE SÄLJA MIN HÄST. JAG VILL INTE SÄLJA MIN HÄST. JAG VILL INTE SÄLJA MIN HÄST.

Hoppet finns alltid kvar.

Det kryper upp små känslor ibland. En känsla av ångest, en av lättsamhet, en av förtvivlan, en av förvirring och sedan en tanke. En tanke, en förhoppning om oss.  Men jag tror inte på mig själv hela vägen. Jag har nu fått reda på sånt jag borde fått reda på tidigare.  Något som skulle hjälpt mig. Jag trodde nästan jag hade släppt dig tills en kort tid tillbaka. Jag kan inte sluta fundera om hur fint det skulle vara om du var min.

I hate the way i live today

Okej, om hur jag mår är inte ens värt att tala för det är på botten idag igen, jävla emokid jag har blivit då.

I alla fall - jag har köpt en kamera. En Canon IXUS 80 IS och jag är än så länge nöjd med den för det priset, men kommer köpa en bättre i höst när jag får mina pengar.
(Här är några testbilder)






Missförstådd.


(I would never lie to someone as wonderful as you)





Jag tycker precis tvärtom om dig än du tror och det dödar mig snart. Jag hatar att vara kär.

Dark Heart

Jag är hungrig även om jag har ätit frukost och det är inte roligt. Vad är det med mig? Jag avslöjar sånt jag aldrig vill att folk ska få veta. Jag kanske bara ljuger för mig själv nu igen, skriker på hjälp även om jag inte vill ha någon. Typiskt  mig, jag hatar det här. Jag vill vara nöjd med min kropp och förhoppningsvis blir jag det snart, jag måste bara kämpa lite på helt fel sätt. Lite plågsamt men värt det, jag orkar inte känna mig som jag gjorde när jag var 9 år. Fetast i världen isn't my way to go.

 

Fel val

Gick upp klockan sju -> och åkte till stallet -> Jobbade tills klockan tio -> Åkte hem igen -> Sov -> Åt tre nävar chips.

Inget bra val för att inte ätit något på hela dagen och jag har dåligt samvete och även om jag inte vill hamna i den där jobbiga gropen har jag lust att slippa känna mig fulast och tjockast i i världen. Får se vad det blir av mig.




Valentine

Allt jag vill skriva avslöjar för mycket av mig själv. Det är frustrerande, sjukt frustrerande. Jag skulle vilja göra en fettsugning, bli lyckligt kär och ha råd att leva. Döda mig.

Inbillningar förstör mig

Jag är trött, verkligen jättetrött. Kan knappt sova på nätterna och måste endå gå upp klockan 7 och jobba i stallet. Och igår fick jag ett erbjudande att jobba på Öknehult, en ganska stor hästgård utanför Kisa och sa ja. Åker ikväll och kommer hem nästa Lördag. Detta betyder alltså att jag inte kommer få en enda jävla sovmorgon på två veckor. När ska jag hämta igen mig egentligen?
I alla fall, det är väldigt kul att jag fick jobbet. Jag hade ju inte ansökt utan en tjej som har jobbat där på somrarna de senaste åren frågade och jag var den första hon tänkte på när hon fick veta att det behövdes en till medhjälpare. Gården ligger jättefint, sjö nära och ja, ute på landet med ett hundratal hästar. Slavjobb men tjänar 1000 kr och det behöver jag verkligen. Kommer hem nästa Lördag och kommer ju inte ha internet men min mobil är en trogen vän och följer med. Hör gärna av er, skicka sms och så. Tror numret finns längre ner i bloggen så ja, skicka något gulligt eller inte gulligt alls, du avgör.
Puss

Window song

This love is turning me, into something that I'm not
And I've got my problems, yes
Oh I've got to be the best
Oh this jealousy is turning me upside down

A monkey needs to dance and so do you

Johnossi är veckans bästa tror jag, efter Coldplay. Nej det var bara det jag ville säga. Pussas och kramas får vi ta och göra nån annan dag.
http://www.myspace.com/johnossi





-----------
updat. 18.11
Jag stoppade precis in sudde i munen för att jag trodde att det var en kaksmula. Jag behvöer nog ta hand om mitt skrivbord efter att jag ritat och sluta vara så jävla sockerberoende. Döda mig tack.

RSS 2.0