jag glömde bort att va rebell

Mamma kommer hem idag. Joen sticker till pappa och jag måste städa upp all hans skit plus städa mitt rum. Mitt rum är rent ut sagt äckligt stökigt och smutsigt och jag har bara en timme på mig. Tack tack tack, vad bra.

Allt har ett slut

Även om det kan låta lite patetiskt är min mage full av ångest. Jag ryser hela tiden av obehag och viljan att på på Popaganda bara pyr. Men jag pratade med min mamma förut, som för övrigt för tillfället ligger på psyk, och hon förbjöd mig att åka i helgen eftersom jag har gjort så mycket senaste veckorna och ska endå upp till Stockholm om tre veckor. Men vadå, om jag skulle välja så skulle jag ju välja Popaganda. Men jag antar att jag inte har något val. Jag måste prata med mamma imorgon igen. Hoppas hon ringer för jag har inget nummer till henne, jävla slutenvård. Jag älskar, hur elakt det än låter, att min mamma inte är hemma. Jag har bott med en deprimerad mamma i 6 månader och man kanske inte blir så glad av det själv. Det smittar lixom av sig. Plus att jag har mina egna problem. Åh, mitt liv är verkligen på topp. Jag vill verkligen, verkligen, VERKLIGEN  på Popaganda. Läka lite på något sätt. Drömmer redan nu om att Love Antell ska känna igen mig och hälsa. Jag älskar Florence Valentin. De gör inte världens bästa musik men ack, bandmedlemmarna är att uppmärksamma. Verkligen världens trevligaste och jag får en kick av att bara tänka på hur mysigt det var att sitta där och lyssna på deras soundcheck eller att krama Love om och om igen. Nej nu ljög jag, jag kramade honom bara tre gånger den dagen. Herre gud,  jag har aldrig haft en ångest som denna. Men jag vill verkligen. Helhjärtat kan jag säga att jag vill. Men jag får inte.



Ta betäckning!

HELVETE. JLKjgklfdjglkfdjgk ljfdlkgfdgjklfdjgklfdjglfdjgklfdmvlkfdnblfdnyrtutoireutisfkldsökfölsdklö DÖ.

Shorty

Kanske inte så bra. Inte bra alls. Jag vågar inte förklara. Hejdå.

augustifesten

drog in typ ensam till stan vid 8 för ah, blev inget nyköping för tone valde bort mig. hittade i alla fall linus och john efter ett tag and on and on and on it goes typ. naddes kompis var lite söt och kom ihåg mig från animal five igår och konstaterade att han han hade rätt om att jag var sexigast osv. gulligt. egetnligen känner jag typ inte nadde men det är en annan historia. snart ska jag sova och typ sen in till stan imorrn med. då blir det fan party på riktigt, inget lame här inte. lina fyller år osv det blir fint. träffa sally också, imorrn alltså. godnatt jag är virrig. JAG SAKNAR SANDRA FÖRRESTEN. hejdå

SHARKINFECTED WATERS!

Augustifesten idag. Sjukt kul. Jag var sexigast på Animal Five enligt sångaren och govornor andy sprang visst upp på scenen på Kalle Baah. ÄR JAG GLAD ELLER ÄR JAG EN FISK? sjukt värd kväll.

- Du är den första tjejen jag tar hem hit...
Agust är faktiskt en fisk på riktigt och det var nog kvällens roligaste fram efter att sångaren i Animal five sa "DU ÄR DEN SEXIGASTE KVINNAN HÄR. HÖR NI DET? TYVÄRR MEN HON ÄR FAKTISKT SEXIGAST!"

(Ät baiz jag flashade tutten.)

åh loco loco

PLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR jag behöver duscha! haha


´Jag kommer fan inte hinna med allt jag ska på lördag. Men jag får i alla fall åka till Linköping på lördag och det gjorde minst sagt min dag, bäst. Jag älskar det! Florence och Kristian på fredag och Guldgossen på Lördag. BÄSSSSSSST!


"Jag fuckar upp mitt liv igen"

Ursäkta men jag är nog kär i Ludvig. Ludvig Jansson, Guldgossen. Världens snyggaste kille med världens bästa musik. Jag tror jag dör och måste bara säga att han faktiskt ville att jag och en kompis skulle festa med han och hans kompisar i början av sommaren. Varför sa jag nej? PUCKO! Eller i för sig, det var ju på Hugos hihi. Älskar min fjortisattityd men serri, SJUKT FIN FAN.
Första skoldagen idag. Jag är trött. I alla fall - jag ska satsa på skolan i år. Lite peppad på att min nya mattelärare var på Way Out West och verkligen gillar BD och Sigur ros + typ Säkert! och Anna Ternheim. Inte så dåligt kanske. Jag lärde åttorna och sjuorna en rams-klapp-grej typ. Tone försökte stå i rampljuset, haha. Men icke, jag är kungen oh yeah!
Snart ska jag upp till stallet och rida ut med Rebecka och så där. Imorgon måste jag ta tag i ridningen lite. På torsdag hoppas jag på att kunna åka in och se Kalle Baah och Animal Five igen. Nyköping fredag och MIN MAMMA MÅSTE GÅ MED PÅ ATT JAG ÅKER TILL SKÖNA GRÖNA GREBO OCH SER MIN MANNNNNNNNN! (jag gör för mycket typ. Har varit på minst två konserter varje helg senaste veckorna och hon tycker att jag måste vila upp mig. Sant men jag har ingen lust fan!)


Ciao Bella!

Det här är mellan oss

Och jag undrar om det fanns något bättre då, någon annanstans.

Johnny, du är hård!

Florence Valentin är verkligen ett av de bästa band jag vet. Love är verkligen en av de trevligaste musikerna jag vet. Jag är verkligen jävligt glad över att jag jobbade ikväll, du vet.

CPFINGRET!

Jag trivs så bra med mina vänner i Linköping. Nykvarn var skitkul. Blev intervjuade av Östgötatidningen + Corren för att öh, fan va helt craziiii_ponis på varje band typ haha.


Jag är helt löjligt förtjust i Ludvig, guldgossen som spelar i Dance me Dead också. Han är sjukt snygg och duktig musiker som man bara vill ge en stor fet kyss. Synd att han är så "gammal". Eller så mycket äldre än mig. Han får va min never_ever_going_to_be_us_96, haha. http://www.myspace.com/guldgossen

jag bör nog försöka sova nu, är fortfarande helt vaken efter nykvarn. Kirrade två singlar + två rosor hihi (I år igen!)
Klockan är förresten halv tre. Igår somna inte jag och Tone förns halv 5 tror jag. UMPAPA godnatt fan.






Den fulaste flickan i världen

Jag har nog inget mer att säga än  fan vad ont det gör.

tur för en gångs skull

Klockan 10:43 idag ringde min mobil och väckte mig. Ett dolt nummer som jag var nära att strunta att svara på. Jag svarade med trött och hes röst och personen på andra sidan luren sa att jag vunnit biljetter till Coldplay. Jag skrek "HAR JAG?!" till svar och adrenalinet pumpar fortfarande även om det var flera timmar sen. Fan vilken tur, jag som aldrig vinner saker.  Jag tror jag har skrivit flera gånger att jag ville se dom och så är jag en av dom flertal tusen som svarat på myspacetävlingen som vinner. PURE HAPPINESS!

övertydlig

När en tjej:
Lägger sitt huvud på din axel - så önskar hon att du är hennes förevigt.

Fattig på pengar men rik på lust

Det är ganska uppenbart hur lite Söderköping har att bjuda på när man kommer hem från Göteborg och direkt bara sätter sig framför datorn. Jag ska ju i för sig flytta in till Norrköping på heltid ganska snart. Eller jag vet inte, vi har möjligheten att göra det nu i höst men det känns för tidigt. Blir nog i vår...

Från vinst till förlust

Jag vill redan tillbaka till Göteborg men för väl peppa resten av mitt korta lov.
Torsdag: Bowling + Middag men Vrål!-volentärerna
Fredag: Nykvarnsfestivalen i Linköping
Lördag: Jobba på Florence Valentin, knäppingen Norrköping.

Förresten, SÄLLSKAP SÖKES TILL NYKVARN!


MH PUSS

Way Out West 2008

Det här har nog varit den finaste helgen i hela mitt liv. Jag kan säga det helhjärtat utan någon tvekan alls. Jag kan inte be om något bättre.

Tog bussen ner till Göteborg halv nio i torsdags. Att åka buss i 5 timmar är nog fan något av det tråkigaste som finns. Men bara tanken att det väntade något underbart bakom den där bussfärden gör att man inte finner det så jobbigt endå.
När jag kom kom till Göteborg mötte Per, som hade kommit en kvart tidigare med tåget, och Sandra och mötte mig vid bussen. Cassandra kom också ner och hälsade, min fina.
Åkte upp till Sandra och lämnade vår packning, åkte ner igen och hämtade ut banden och strövade omkring lite på stan. På Rockhouse kom plötsligt Desirée förbi. DESIRÉE, min fina Desirée som jag har pratat med i evigheter utan att träffa kom fram till mig helt plötsligt. Jag kan väl uttrycka mina känslor som lycklig och glad, (äntligen).
På Fredagen som var första festivaldagen sov jag och Per när Sandra åkte till området och delade ut flygblad och så där. Per och jag åkte till slottsskogen lagom tills det öppnade och gick omkring och utforskade lite. Jag träffade massor folk och var lycklig. Per och jag lyckades på något vis komma längst fram på Mando Diao och Franz Ferdinand, samt Grinderman och Bd. Eller, i alla fall andra raden. Broder Daniel var så sjukt fint. Jag har nog aldrig varit med om något så mäktigt förut. Lyckades i för sig bli nertryckt när de lyfte över massor folk i början och det var nära att de lyfte över mig där jag stog och tjöt och skaka. Men var i alla fall kvar och fan vad fint det var.Det räcker med att säga  BRODER DANIEL FOREVER.

Lördagen var ingenting om man jämför med föregående dagen. Det bästa hade redan hänt. Men såklart, Håkan var fint och så där. Jag och Per som egentligen INTE ville vara långt fram på Håkan hamnade på tredje raden efter några låtar endå. Neil Young var cool och Lykke Li var över mina förhoppningar och faktiskt grymt bra.
På Söndagen försov vi oss och Per missade sitt tåg hem men tog en buss vid två istället, stackarn. Jag och Sandra åkte hem och svulla godis och såg på film. Jag älskar min Sandra, världens bästa vän. Vi gjorde inget annat den dagen, satt mest i soffan och orkade inte göra ett piss.

Idag har vi inte heller gjort ett piss men jag satte mig i alla fall på bussen vid fem och kom hem för en och en halv timme sen. Fan jag vill redan tillbaka. Jag trivs så bra i göteborg. Sandra jag ska komma till dig ofta i fortsättningen!

gfd

jag gör min blogg lite, öh. finare.

.

Jag har fått Carl-Martin "Sture" Allén att rodna, jag är glad. För er som inte vet vem han är så kan jag ju förklara. Han är låtskrivaren, eller, textskrivaren i Svenska Akademien och han är verkligen sjukt duktig. Jag blir glad, glad och glad! Jag menar, SVINGLAD, jag har fått min "hemliga kärlek" att rodna.

fences

det kan låta lite konstigt men det är helt ärligt lite konstigt att inte ha något att skryta om sol är relaterat till mig och bara mig. lever jag på andra?

Jag kan få dig när du vill

Förresten, det var kent igår. Sjukt bra och längtar tillbaka. Lite pinsamt att jag börjar gråta av kärleken väntar men nja, det gör inget. Jag stog och gömde mig och njöt av att vara i det sällskapet jag var och att höra en av mina favoritlåtar någonsin live.  Jag älskar känslan att komma hem mitt i natten med rivsår från pins, blåmärken över hela kroppen, öm armbåge, sunkiga kläder och konfetti i bh:n. (Jag fick det att låta lite fel men jag antar att konfettin styrde era tankar på rätt bana igen.)
Natten tillät mig en timmes sömn så jag kanske borde cykla upp till stallet och gå och lägga mig efter bolibompa som man gjorde när man var liten så jag orkar leva.

Walk for gold

Igår fick min mamma en begäran på att skilsmässopapperna var inskickade. Jag vet inte om det gör mig så mycket längre. Jag menar, det kan nog inte bli så himla mycket värre endå. Mina föräldrar kan inte prata och mamma påminner mig varje gång jag pratar om henne om allt som hänt det senaste halvåret. Jag får se min mamma gråta minst en gång om dagen och jag har egentligen ingen lust att bo här. Men inte hos pappa heller, jag vet inte vad jag vill förutom att må bra. Tänk att vara självsäker, att  våga säga hur man mår istället för att säga "det är bra" som ett automatiskt svar. Vadå bra? Jag mår bara bra när jag umgås med folk och känner att det är någon som tycker om mig. Någon som bryr sig. Bra är ett ord som inte betyder något i sammanhanget känslor egentligen. 
Men egentligen behöver jag nog inte prata om det, jag är glad så länge jag har något bra, något annat,  att tänka på. Jag är trött på att känna all jävla skit om och om igen, som att någon försöker kväva mitt hjärta för att få mig förstå att jag inte är värd att må bättre. Och det stannar inte vid att mina föräldrar har problem, jag menar. Allt smittar av sig. Jag har ingen lust att äta och jag har blivit så där hopplöst kär i killen jag aldrig kan få. ALDRIG. Det gör lite ondare än jag kan hantera.


RSS 2.0